Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Competitie

Vele jaren terug heeft onze club zich ingeschreven om mee te dingen naar de kampioenstitel bij het provinciaal badminton interclubcompetitie. Momenteel is de eerste herenploeg ingeschreven (derde provinciale) en de gemengde ploeg (vierde provinciale).

Hoe werkt het interclubsysteem?

Gedurende één seizoen moeten onze ploegen hun tegenstanders thuis ontvangen alsook op verplaatsing het beste van zichzelf geven. Meestal gebeurt dit in poules van een zevental teams. Er worden een acht tal wedstrijden gespeeld (bij de heren 4 dubbels en 4 enkels en bij de gemengde ploeg 2 dubbels, 4 enkels en 2 mixed dubbels).

Zulke wedstrijden zijn altijd plezant om naar te kijken, dus check zeker eens de kalender die je terugvindt op de homepage en kom eens supporteren! Ook voor de spelers geeft het altijd een extra boost als er gejuicht wordt bij een gewonnen punt!

Heren 3e Provinciale - D

Heren 5e Provinciale - B

In 2022 herstart Flee Shuttle de 2e herenploeg. In deze ploeg komen de jeugdleden en ervaren competitiespelers samen om zich op te werken in de klassementen.

 

Gemengd 4e provinciale - A

Sinds 2019 is de gemengde ploeg van Flee Shuttle weer gestart.

 

Gemengd 5e provinciale - B

In 2022 wordt er ook een 2e gemengde ploeg opgestart. Deze is gefocust op competitiemogelijkheden creëren voor de opkomende jeugdleden.

 

 

creëren
Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen