Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Club informatie

Lidgeld

Het nieuwe badmintonseizoen start in januari. Wanneer u lid wordt in december dan betaalt u meteen voor het volgende seizoen. U krijgt dus de maand december gratis.

  Volwassenen  Jeugd
januari t/m juli   € 90,00   € 65,00
september   € 50,00   € 40,00
oktober   € 40,00   € 30,00
november   € 25,00   € 20,00
december (volgend jaar)   € 90,00   € 65,00

Betalen kan enkel door over te schrijven op rekeningnummer "BE50 9731 8157 2718" met vermelding van u naam een voornaam. Betaalde lidgelden kunnen niet teruggevorderd worden.

Clubwinkel

Shuttles

Het is mogelijk om shuttles aan te kopen tijdens de speelavonden. Een doos met 6 nylon pluimen kost € 15,00 en een doos van 12 veren pluimen kost € 19,00.

Grips

Een dunne grip kost € 2,00 en een dikke grip kost € 4,00.

Kledij

Als u graag in de kleuren van de club wilt spelen dan kan u een T-Shirt aankopen. Het is mogelijk om op voorhand te passen, richt je hiervoor naar het bestuur tijdens de speelavonden.

Een T-Shirt kost € 30,00. Een afbeelding van de T-Shirt vindt u door op onderstaande link te klikken.

Over ons

Flee Shuttle is opgericht in juli 1984. We hadden toen 22 leden. Sinds 2006 is Flee Shuttle een vzw. Er was vroeger een echt club blad 'zoef , t'shuttleken'. De dag van vandaag vind je alle info op de website.

Het huidig bestuur bestaat uit Philippe Roegies (voorzitter), Stefanie Verplancke en Elke Ide (penningmeesters), Frederick Martens, Tim Vandamme en Michiel Wittouck (webmasters) en Bart Ledeganck.

Wij organiseren jaarlijks verschillende activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn het badmintonevent, het clubtoernooi met aansluitend het clubfeest en de fietstocht.

Nuttige documenten

Als u bent aangesloten bij een ziekenfonds dan kan u een deel terug krijgen van u inschrijvingsgeld. Het bedrag dat u terug krijgt kan verschillen per ziekenfonds. Om beroep te kunnen doen op de terugbetaling moet u een formulier invullen en laten onderteken door iemand van het bestuur. Hieronder vind je de formulieren van de meest voorkomende ziekenfondsen. Je kan het formulier downloaden en afdrukken.

Als u een ongeval hebt gehad tijdens het badmintonnen kan u aangifte doen doormiddel van onderstaand formulier. Voor meer informatie kan u zich richten tot één van de bestuursleden.

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen