Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Jeugdwerking

Flee Shuttle hecht veel belang aan zijn jeugdleden. Het is belangrijk dat iedereen kan genieten van een sport die hij of zij graag doet en dat deze verzorgd aangeleerd wordt. Tegelijkertijd willen we natuurlijk ook dat de jeugd zich kan amuseren tijdens de badminton. Met deze twee doelen in het achterhoofd, is er elke maandag training van van 18:00u tot 19:45u.

Wendy is jeugdverantwoordelijke en is ook het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de jeugdwerking. Ook voor problemen of bezorgdheden kan je gerust een vraag stellen op een trainingsavond zelf of via een mail naar [email protected].

Naast Wendy zorgen onze trainers Rik en Michiel voor een kwalitatieve én leuke training. Door te werken met meerdere trainers kunnen we iedere jeugdspeler begeleiding op maat geven. Hopelijk komen we hiermee tegemoet aan de vragen van onze spelertjes en hun ouders én kunnen we onze jeugdwerking een niveau hoger tillen!

 

Elke training is opgesplitst in twee groepen: de groep met de jongste spelers wordt begeleid door Michiel. Zij worden al spelend opgeleid en oefenen zo hun badmintonkunsten in. Rik neemt de tweede groep van spelers onder de armen. Deze groep is iets ouder en focust zich meer op techniek.

Om kennis te kunnen maken met badminton kan je 3 keer proberen voor een bedrag van € 5,00 alvorens we jullie vragen lid te worden van Flee Shuttle. Zo is het mogelijk om eens te proeven van de badminton training.

 

 

Groepsfoto jeugd

 

G-sport

Flee Shuttle wil dat iedereen een kans krijgt om te sporten en zet zich ook in om G-sporters te begeleiden in badminton.

 

Elke maandag begeleidt trainster Wendy de G-sporters als deel van de training.

 

X
Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen