Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Clubtoernooi en -feest, ...

Gepubliceerd op 15/03/2015

Clubtornooi zaterdag 25 april 2015

Het hoogtepunt van het seizoen staat voor de deur: op zaterdag 25 april halen onze leden alles uit de kast om de felbegeerde clubkampioen-titel te veroveren!

We spelen alle disciplines: enkel, dubbel en gemengd. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken Philippe en Alexander de poules op zodat er de hele dag wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Dit jaar beginnen we eraan om 11.00 u. Eerst worden de enkels afgewerkt, aansluitend spelen we de dubbelwedstrijden. Indien je niet om 11.00 u. moet starten (afhankelijk van de poules en de opstelling), laten we je weten dat je niet per se om 11.00u. aanwezig moet zijn.

Schrijf je dan ook vóór 19 april bij Philippe via [email protected] met de vermelding van de discipline(s) waaraan je wil deelnemen. 

We willen er extra jullie aandacht op vestigen dat ook onze jeugdleden van harte welkom zijn op ons clubtornooi. Schrijf je ook in via het bovenstaande e-mailadres en je wordt op de hoogte gebracht wanneer we eraan beginnen. Plezier verzekerd!

Clubfeest zaterdag 25 april 2015

Zoals de traditie wil, feesten we na het tornooi als geen ander. Dit jaar pakken we het iets anders aan: place to be is de Sint-Medardus Basisschool in Ursel (Hendelstraat 9).

Aanvang:

 19.30 u.

Prijs:

Volwassenen: € 39,00 voor stoverij en/of vol-au-vent.

We zullen aan de deur van ons badmintonkot een lijst hangen van zij die op tijd betaald hebben, dan betaal je 10€ minder 

Gebruik je "bon" voor 10€ korting! (Stort dan € 29)

Jongeren tot 18 jaar: € 29,00 voor stoverij of vol-au-vent. (Opgelet: kortingsbon geldt alleen voor volwassenen!)

Te betalen:

Vóór 15/04/2015

Rekeningnr: 

BE76 0630 4625 5695

Op naam van Ann Versluys Schaperstraat 31 9910 Ursel, met vermelding clubfeest 2015

Geen badminton

Op maandag 6 april is de sporthal gesloten (Paasmaandag) en zal er dus geen badminton zijn.

Geen jeugdtraining

Op maandag 6 en 13  zal er geen jeugdtraining zijn. Geniet van de paasvakantie en we zien jullie weer terug op maandag 20 april!

Jaarlijkse sluiting

Dit jaar eindigt het seizoen op 25 mei. Gelukkig staat daar iets positiefs tegenover: het dak van de sporthal wordt hersteld, zodat we in augustus onze duikbril en snorkel niet meer moeten meebrengen en weer met volle gas kunnen starten aan het nieuwe seizoen!

Terug naar het archief

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen