Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Food For Life

Gepubliceerd op 14/12/2015

Na het succes van vorig jaar met Roast For Life, heeft het bestuur opnieuw haar hart opengesteld voor het goede doel, dit jaar kozen ze voor De Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose. Een zwijntje wordt dit jaar niet geroosterd, iedereen moet nu zijn beste slurpskills bovenhalen. We organiseren namelijk een heuse spaghettiavond en dit op zaterdag 30 januari 2016.

Muco Vereniging

We nodigen jullie allemaal uit om samen met ons deze vereniging te steunen en dat kan je doen door kaarten te kopen bij het bestuur. Hieronder vind je een kort overzicht van alle praktische zaken:

Locatie: Hotel Orchidee, Aard 1, 9880 Aalter

Inkom: €15,00, daarvoor krijg je een aperitief, een hapje en spaghetti à volonté. Drank is apart te betalen, alles wordt duidelijk op locatie.

Startuur: 19.00 u.

Einduur: Tot wanneer de laatste naar huis gaat

Opgelet: er is plaats voor max. 60 personen, dus haast je als je erbij wil zijn!

Speciale oproep aan alle bakkers onder jullie: om onze actie extra te steunen, zoeken we barmhartige bakkers om dessert te maken die dan tegen een warm prijsje te verkopen om zo de Mucovereniging extra te steunen. Ben je hier helemaal voor te winnen, stuur dan een e-mailtje naar Lindsay ([email protected]) om jouw dessert te registeren. Dan kunnen we een overzicht maken wat er die avond allemaal te verkrijgen zal zijn.

Terug naar het archief

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen