Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Start nieuw seizoen

Gepubliceerd op 16/08/2016

Komende vrijdag (19 augustus) is het zover, de zomerstop zit er dan op. Haal die rackets maar van onder het stof en bereid je voor op een nieuw badmintonseizoen.

De jeugdtraining start opnieuw op maandag 5 september.

Uurwijziging

De speeluren hebben een aantal kleine wijzigingen ondergaan: de jeugd krijgt een kwartier langer training dus de vrije speelavond schuift een kwartiertje op. De nieuwe uren zijn als volgt:

Jeugdtraining (maandag): 18u15 tot 19u45

Vrije speelavond (maandag): 19u45 tot 22u30

Vrije speelavond (vrijdag): 19u30 tot 23u00

Intraclub

De intraclub competitie komt terug. Er zal deze week of komende week een blad aan onze deur in de sporthal hangen voor degenen die zich willen inschrijven. Het is ook mogelijk om je in te schrijven door een mailtje te sturen naar ruben(at)fleeshuttle.be .

Onze intraclubcompetitie bestaat eruit dat alle deelnemers minstens 1 keer tegen elke andere deelnemer moeten spelen tijdens het huidige seizoen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken we poules naargelang jullie niveau, om het toch enigszins plezierig te houden.

Jullie kiezen zelf wanneer de matchen doorgaan, zolang alles tegen het clubfeest afgerond is, is het goed. Tip: laat dus niet alle matchen tot het laatste moment liggen, anders worden het zware avonden...

De intraclub bestaat uitsluitend uit 1 tegen 1 (enkel). Er worden geen dubbels gespeeld.

BadmintonPro

Heb je nog nieuwe schoenen of een racket nodig? Neem dan zeker eens een kijkje bij BadmintonPro. Momenteel hebben ze een actie lopen. Meer informatie over de actie vind je via onderstaande URL.

http://bit.ly/2aXgFUi

Terug naar het archief

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen