Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Familie-event

Gepubliceerd op 18/02/2017

Familie-event

Op 11 maart organiseren we naar jaarlijkse gewoonte het familie-event. Trommel je vrienden en familie op. Iedereen is welkom!

Het event vindt plaats in de sporthal te Knesselare. We beginnen om 13u30 en we eindigen rond 17u30. Inschrijven kost 3 euro (dit wordt de dag zelf betaald), hiervoor krijg je ook een gratis drankje.

Na een leuke dag vol badminton is iedereen welkom om vanaf 19u00 warme beenhesp met groenten te komen eten. De kostprijs bedraagt 15 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro. Een aperitief is inbegrepen.  Zuipkaarten zullen te koop zijn.

Er zullen gezelschapspellen voorzien zijn voor de liefhebbers.

Inschrijven voor het familie-event en/of voor de warme beenhesp kan door een mail te sturen naar ruben@fleeshuttle.be .

UPDATE: Zowel in de middag als in de avond zal het in de sporthal te Knesselare te doen zijn.

Clubfeest

Zet 6 mei maar alvast in je agenda, want dan organiseren we weer het clubfeest. Dit jaar gaat het clubfeest door in de Swaene. De menu wordt later nog meegedeeld, maar het zal alvast iets op de grill zijn.

De kostprijs bedraagt 55 euro per persoon. Leden die op tijd betaald hebben, krijgen 10 euro korting. Heb je dus op tijd betaald, dan bedraagt de kostprijs 45 euro. Alle nieuwe leden die deelgenomen hebben aan de initiatielessen in oktober genieten ook van 10 euro korting. Mits op tijd betaald.

Yonex Center

Sinds kort hebben we in Vlaanderen een eigen Yonex Center.

Het Yonex Center is een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden gespeeld kan worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een zwevende houten vloer, vloerverwarming en een badminton-specifieke verlichting. Zonder twijfel is dit de beste badmintonzaal van de regio, zelfs van het hele land.

We zouden graag eens een uitstap organiseren met de club om te gaan spelen in het Yonex Center. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar ruben@fleeshuttle.be . Je kan het ook altijd persoonlijk aan Ruben laten weten op één van de speelavonden.

Terug naar het archief

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen