Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Belangrijke data

Gepubliceerd op 16/12/2018

Belangrijke Data 2018-2019

24 en  31 december: Geen badminton, zowel voor de jeugd als de volwassenen niet. Dit door de toffe feesten die eraan zitten te komen.

28 december:wel badminton, dit voor de diehards die het vele eten al willen verbranden.

7 januari: Start jeugdseizoen 2019, wij hopen dan opnieuw onze jeugdleden te verwelkomen. Nieuwe leden zijn ook altijd welkom.

11 januari: Geen badminton!! Door de nieuwjaarsreceptie van de gemeente kunnen we de zaal niet gebruiken en zal er dus geen badminton zijn.

18 januari: nieuwjaarsreceptie + kidsdisco
Naar goede gewoonte geeft onze club ook een nieuwjaarsreceptie, deze zal doorgaan op vrijdag 18 januari. Aangezien we met zoveel jeugdleden zitten, gaan we een kidsdisco organiseren. Alle jeugdleden zowel groep 1 als 2 zijn welkom om eventjes te komen spelen en daarna zich te amuseren op toffe muziek samen met een drankje en een hapje. Wij nodigen hierbij ook de ouders uit om zeker eens binnen te springen! De jeugdleden zullen eerstdaags een uitnodiging meekrijgen. Er zal een muzieklijst worden samengesteld aan de hand van de keuze van de jeugd. Wij hopen op een grote opkomst.

Voor de volwassenen gaat de nieuwjaarsreceptie door na het spelen dus rond 22u30 verwachten we iedereen in de cafetaria voor een gezellig feestje.

16 februari: Familiedag
Breng broers, zussen, neven, nichten, verre en naaste familie mee maar ook vrienden en kennissen om een namiddagje te badmintonnen en je te amuseren in een toffe en gezellige club. Voor de prijs van 3 euro krijg je een drankje en mag je van 14u tt 18u spelen. Iedereen is welkom!

27 april: TBA

Terug naar het archief

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen