Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Air Badminton

Gepubliceerd op 10/06/2021

Met blijdschap mogen we jullie ons eerste coronaproof evenement aankondigen!
 
Op 3 juli zal er op het voetbalveld naast de sporthal het Air Badminton Evenement doorgaan. Ideaal voor jong en oud om buiten er een leuke dag van te maken met een nieuw opkomend soort Badminton! Hou deze datum dus zeker vrij, iedereen is welkom!
 
Hoe kan je je inschrijven? Via een QR code op onze affiche die je terug kan vinden op Facebook, Instagram, hieronder, of gewoonweg via onze officiële accounts van Badminton Vlaanderen of via deze inschrijvingslink.
 
Laten we er een leuke dag van maken en tot dan!
Air Badminton
Hallo iedereen met blijdschap mag ik ons eerste coronaproof evenement aankondigen! Op 3 juli zal er op het voetbalveld naast onze sporthal het Air Badminton Evenement doorgaan. Ideaal voor jong en oud om buiten er een leuke dag van te maken met een nieuw opkomend soort Badminton! Hou deze datum dus zeker vrij, iedereen is welkom! Hoe kan je je inschrijven? Via een qr code op onze affiche die je terug kan vinden op fb, instagram, website en ook op officiële accounts van Badminton Vlaanderen of via onderstaande inschrijvingslink. https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdQFp9jKacH0J.../viewform
Laten we er een leuke dag van maken en tot dan!

Terug naar het archief

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen