Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Jeugdcup badminton

Gepubliceerd op 14/09/2021

Start seizoen 2021-2022

Gepubliceerd op 22/08/2021

Beste sportvrienden

eindelijk is het zover, we kunnen opnieuw badmintonnen in onze vertrouwde sporthal in Knesselare.
 

Heropstart badminton

Vanaf komende maandag, 16 augustus, kunnen volwassenen opnieuw vrij spelen in de sporthal Flabbaert. De wekelijkse jeugdtraining start begin september met het nieuwe schooljaar op maandag 6 september, maar de oudere jeugd mag ook elke vrijdag vrij spelen samen met de volwassenen.

Speeluren zijn gelijkaardig aan vorige jaren:

Maandag
Jeugd groep 1 (6-11j.) + G-sport: 18.00 uur tot 19.15 uur
Jeugd groep 2 (12-18j.): 18.30 uur tot 19.45 uur
Volwassenen: 19.45 uur tot 22.30 uur

Vrijdag
Volwassenen + Jeugd groep 2 (12-18j.): 19.30 uur tot 23.00 uur

Vrijdag na het spelen wordt de cafetaria ook terug opengedaan, zodat iedereen kan bijbabbelen.
Omdat het sportcentrum in Aalter nog steeds gebruikt wordt als vaccinatiecentrum, wijkt de badmintonclub van Aalter tijdelijk ook uit naar onze sporthal in Knesselare. Dit wil zeggen dat we de maandag 3 a 4 velden reserveren voor de spelers van Aalter (afhankelijk van hun opkomst). Ze zullen komen spelen vanaf 20 uur 's avonds.


Clubtornooi

Save the date! Het jaarlijkse clubtornooi zal doorgaan op 30 april. Meer info later.

We hopen iedereen terug te zien na een lange periode van weinig sport om terug een pluimpje te komen slaan in onze bekende sporthal!

Sportieve groeten
Het bestuur

Air Badminton

Gepubliceerd op 10/06/2021

Met blijdschap mogen we jullie ons eerste coronaproof evenement aankondigen!
 
Op 3 juli zal er op het voetbalveld naast de sporthal het Air Badminton Evenement doorgaan. Ideaal voor jong en oud om buiten er een leuke dag van te maken met een nieuw opkomend soort Badminton! Hou deze datum dus zeker vrij, iedereen is welkom!
 
Hoe kan je je inschrijven? Via een QR code op onze affiche die je terug kan vinden op Facebook, Instagram, hieronder, of gewoonweg via onze officiële accounts van Badminton Vlaanderen of via deze inschrijvingslink.
 
Laten we er een leuke dag van maken en tot dan!
Air Badminton
Hallo iedereen met blijdschap mag ik ons eerste coronaproof evenement aankondigen! Op 3 juli zal er op het voetbalveld naast onze sporthal het Air Badminton Evenement doorgaan. Ideaal voor jong en oud om buiten er een leuke dag van te maken met een nieuw opkomend soort Badminton! Hou deze datum dus zeker vrij, iedereen is welkom! Hoe kan je je inschrijven? Via een qr code op onze affiche die je terug kan vinden op fb, instagram, website en ook op officiële accounts van Badminton Vlaanderen of via onderstaande inschrijvingslink. https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdQFp9jKacH0J.../viewform
Laten we er een leuke dag van maken en tot dan!
Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen