Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 23

Verzonden op 30/11/2013

Lidgeld 2014

Het eindejaar staat weer voor de deur en dat is traditioneel het moment wanneer je je lidmaatschap van onze badmintonclub kan verlengen. Het bedrag is hetzelfde als vorig jaar: jeugdspelers (t.e.m. 18 jaar) kunnen voor 65 euro een heel jaar badmintonnen en volwassenen kunnen dat doen voor 90 euro. We vragen je om dit bedrag - mét vermelding van je naam - te storten vóór 15 december. Doe je dit mooi op tijd, dan krijg je van ons een kortingsbon van 10 euro die je kan gebruiken op het clubfeest.

Indien meerdere jeugdleden van het zelfde gezin zich aansluiten, krijgen deze vanaf het tweede jeugdlid een korting van 10€ per kind.  

Het rekeningnummer waarop je het juiste bedrag moet storten is 931-0681418-36. Zoals altijd kan je je lidgeld enkel via overschrijving kan betalen. Vergeet dus ook zeker je naam niet te vermelden!

We willen jullie er ook graag aan herinneren dat je bij je mutualiteit een formulier kan aanvragen voor een gedeeltelijke terugbetaling van je lidgeld.

Nieuwe t-shirts

Na het vele passen, kunnen we eindelijk aankondigen dat de nieuwe t-shirts hun weg gevonden hebben naar Flee Shuttle Knesselare! Iedereen die één of meerdere t-shirts heeft besteld, kan vanaf nu terecht bij het bestuur om ze op te pikken. Eén t-shirt kost 30 euro en we willen je dan ook vragen om die cash te betalen. Kom dus zeker langs tijdens een van onze speelavonden om jouw t-shirt op te halen.

Heb je geen t-shirts besteld en wil je er toch nog een kopen? Geen probleem, wend je daarvoor tot het bestuur en zij helpen je graag verder.

Geen badminton

Om ervoor te zorgen dat we goed kunnen beginnen aan de eindejaarsfeesten én dat we er ook weer degelijk uit komen, zal er geen badminton zijn vanaf 23 december t.e.m. 5 januari. Dit geldt ook voor de jeugdtrainingen.

Vanaf maandag 6 januari vliegen we er terug in, maar daarbij moet meteen vermeld worden dat er vrijdag 10 januari niet kan worden gebadmintond omdat de sporthal niet beschikbaar is.

Promotie rackets

In samenwerking met onze sponsor BadmintonPro, bieden we een promotie aan voor badmintonrackets. Voor de mooie prijs van 70 euro/stuk heb je een goed racket beet! Voor meer informatie ga je best naar een van de bestuursleden, zij doen het nodige.

Nieuwjaarsreceptie

Naar goede gewoonte (en gewoon omdat we graag een feestje bouwen) zullen we ook dit jaar drank laten vloeien en toasten op het nieuwe jaar. Onze nieuwjaarswensen zullen we in 2014 uitspreken op vrijdag 17 januari, in de cafetaria na de speelavond (dan kunnen we opgenomen calorieën toch een beetje verantwoorden...). Iedereen is uiteraard van harte welkom en zoals altijd zal spijs en drank rijkelijk vloeien. Allen daarheen is dus de boodschap!

Jeugdtrainers gezocht

Onze Thomas zal vanaf januari enkele maandag stage lopen, waardoor het voor hem niet meer mogelijk zal zijn om Rik bij te staan tijdens de jeugdtrainingen van maandagavond (van 18.15u tot 19.30u). Daarom deze warme oproep aan iedereen die zich geroepen voelt om onze trainer een handje te helpen bij deze oefenmomenten. Lijkt dit je wel iets, contacteer dan het bestuur, zij zullen je alle informatie bezorgen. Of sla een babbeltje met Rik Deschuyter, die kan je helemaal uitleggen hoe zo'n training in elkaar zit en wat er allemaal te doen valt.

We willen alvast iedereen bedanken voor de interesse!

Dit gezegd zijnde willen we iedereen alvast een prettige eindejaarsperiode toewensen!

 

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen