Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 25

Verzonden op 03/02/2014

Schrijf je snel in voor ons jaarlijks badmintonevent!

Voor vijfde keer organiseert Flee Shuttle een heus badmintonevent voor leden, vrienden en familie. 

Op zaterdag 15 februari organiseert badmintonclub Flee Shuttle het jaarlijkse Badmintonevent in sporthal De Flabbaert in Knesselare. Jong of oud, beginner of gevorderde: geen probleem! De poules worden zodanig opgesteld dat iedereen een paar leuke wedstrijden kan spelen in een sportieve omgeving. De hele dag wordt er begeleiding voorzien waar nodig.

Zorg ook voor gepaste sportschoenen!

 

Bij aanvang van het badmintonevent betaal je 3 euro per sessie en daarvoor krijg je een gratis drankje in de cafetaria. Tijdens de middagpauze zullen er koffiekoeken te koop aangeboden worden.

Praktisch:
in Sporthal Flabbaert, Knesselare
zaterdag 15/02/2014: voormiddag van 09.00 u. tot 12.30 u., namiddag van 13.30 u. tot 17.00 u. OPGELET: Deze uren zijn licht anders dan de vorige berichten, pas dit dus aan in je agenda!

Inschrijven:
Inschrijven kan tot 9 februari door de namen, voor- of namiddag én niveau's (Geen badmintonervaring, Enkel in de tuin, Recreatief, Aangesloten bij badmintonclub) door te geven via e-mail (alexander@fleeshuttle.be) of via 0474/55 28 82.

Sportgala 2014 Knesselare

Op zaterdag 22 februari huldigt Knesselare alle sporters, sportclubs en kampioenen van de voorbije twee jaar! Iedereen is er van harte welkom en Flee Shuttle is zeer trots want de eerste herenploeg is genomineerd van ploeg van het jaar door hun kampioensoverwinning in 2012-2013! Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, dus hoe meer zielen, hoe meer vreugde! De deuren van sporthal Flabbaert gaan open om 19.30 uur, het gala start om 20.00 uur.

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen