Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 29

Verzonden op 23/09/2014

Discobadminton 26 september

Deze vrijdag gaan we de muzikale toer op! We zullen vanaf 21.30 u. vette platen opleggen en er een heus badmintonfeest van maken! Als kers op de taart openen we erna voor de eerste keer van het het seizoen de cafetaria! Wees dus massaal aanwezig om er een spetterend feest van te maken!

Oproep hulptrainer jeugd

We doen nogmaals een warme oproep aan zij die zich geroepen voelen om Rik bij te staan bij de jeugdtrainingen. Die gaan door elke maandagavond van 18.15 u. tot 19.30 u. Geïnteresseerd? Contacteer Ann Versluys (ann-versluys@skynet.be)

Vergoeding chauffeurs competitie

Vanaf dit jaar heeft het bestuur besloten om de chauffeurs die van en naar competitielokaties rijden te vergoeden. Wie al heeft gereden, geeft het aantal kilometers door aan Ann Versluys (ann-versluys@skynet.be) en zij zorgt voor een correcte afhandeling. Voor zij die in de toekomst zullen rijden, ook doorgeven aan Ann en zij zorgt voor alles.

Tweedehands koelkast

Dit seizoen staan we weer zelf in voor de cafetariabevoorrading. Als iemand nog een tweedehands koelkast (zo groot mogelijk) op voorraad heeft en die graag kwijt wilt, mag een mailtje sturen naar Alexander (alexander@fleeshuttle.be).

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen