Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 32

Verzonden op 30/11/2014

Herinnering: Lidgeld 2015

Het eindejaar staat weer voor de deur en dat is traditioneel het moment wanneer je je lidmaatschap van onze badmintonclub kan verlengen. We willen je eraan herinneren dat het bedrag is hetzelfde als vorig jaar: jeugdspelers (t.e.m. 18 jaar) kunnen voor 65 euro een heel jaar badmintonnen en volwassenen kunnen dat doen voor 90 euro. Indien meerdere jeugdleden van het zelfde gezin zich aansluiten, krijgen deze vanaf het tweede jeugdlid een korting van 10€ per kind.

We vragen je om dit bedrag - mét vermelding van je naam - te storten vóór 12 december. Doe je dit mooi op tijd, dan krijg je van ons een kortingsbon van 10 euro die je kan gebruiken op het clubfeest.

Het rekeningnummer waarop je het juiste bedrag moet storten is BE46 9310 6814 1836. Zoals altijd kan je je lidgeld enkel via overschrijving betalen. Vergeet dus ook zeker je naam niet te vermelden!

Denk eran dat je bij je ziekenfonds een formulier kan aanvragen voor een gedeeltelijke terugbetaling van je lidgeld.

Roast for Life

Graag willen we nogmaals de aandacht vestigen op onze eerste editie van Roast For Life op zaterdag 20 december! We zamelen geld in voor een goed doel dicht bij huis: Bloemenstad vzw.

Bloemenstad vzw is een vereniging van jonge vrijwilligers die kampen, vakanties en vrijetijdsactiviteiten organiseren voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Die kampen gaan steeds door in Sint-Maria-Aalter in het Blekkerbos. Voor alle info kan je surfen naar www.bloemenstad.be.

Eén kaart kost € 25 en daarvoor krijg je 1 aperitief en zwijn van 't spit à volonté! Het spreekt voor zich dat iedereen vrijwillig kan en mag doneren, spreek dus maar je meest solidaire zelf aan! Er zijn ook steunkaarten verkrijgbaar!

Drankjes betaal je de avond zelf. Aansluitend zal er een heuse kerstfuif zijn! Alles gaat door vanaf 18.00 u. in de cafetaria van de sporthal in Knesselare, dus be there! Kaarten kan je kopen bij de bestuursleden Ann, Tim, Philippe en Alexander!

Recreantentornooien

We zouden graag een idee krijgen van hoeveel mensen er interesse hebben in het spelen van recreantentornooien.

Mensen die interesse hebben kunnen op onderstaande link klikken. Door je e-mailadres op te geven kan je aangeven of je al dan niet geïnteresseerd bent.

http://fleeshuttle.be/recreantentornooien

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen