Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 34

Verzonden op 31/01/2015

Badmintonevent

Op zaterdag 14 februari vindt het jaarlijkse badminton event weer plaats. Iedereen is welkom, trommel al je familie en vrienden op! We maken evenwichtige poules zodat het voor iedereen een leuke dag wordt.

Het event vindt plaats in de sporthal te Knesselare. We beginnen om 13u30 en we eindigen rond 17u00. Gelieve een minuut of 10 op voorhand aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Inschrijven kost 3 euro (dit wordt de dag zelf betaald), hiervoor krijg je ook een gratis drankje.

Jullie kunnen zich inschrijven via de website (zie link onderaan) of door iemand aan te spreken van het bestuur. Wij willen iedereen aansporen om via de website in te schrijven dat is het meest eenvoudige en snelste manier.

Inschrijven

 

Technische problemen website

De website had begin januari te maken met een hacker, sindsdien hebben we niet bij de pakken blijven zitten. Er zijn tal van beveiligingsmechanismen geïnstalleerd op de website en nu verloopt alles via een beveiligde verbinding. Dit wil zeggen dat alles wat u ingeeft in formulieren en dergelijke versleuteld naar de website wordt verstuurd.

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen