Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 38

Verzonden op 21/11/2015

Lidgeld 2016

Het eindejaar staat weer voor de deur en dat is traditioneel het moment wanneer je je lidmaatschap van onze badmintonclub kan verlengen. Het bedrag is hetzelfde als vorig jaar: jeugdspelers (geboren in 1998 en later) kunnen voor 65 euro een heel jaar badmintonnen en volwassenen kunnen dat doen voor 90 euro. Indien meerdere jeugdleden van het zelfde gezin zich aansluiten, krijgen deze vanaf het tweede jeugdlid een korting van 10€ per kind.

We vragen je om dit bedrag - mét vermelding van je naam - te storten vóór 15 december. Doe je dit mooi op tijd, dan krijg je van ons een kortingsbon van 10 euro die je kan gebruiken op het clubfeest.

Het rekeningnummer waarop je het juiste bedrag moet storten is BE46 9310 6814 1836. Zoals altijd kan je je lidgeld enkel via overschrijving betalen. Vergeet dus ook zeker je naam niet te vermelden!

We willen jullie er ook graag aan herinneren dat je bij je ziekenfonds een formulier kan aanvragen voor een gedeeltelijke terugbetaling van je lidgeld.

Nieuwe prijzen kokers shuttles

Vanaf heden zijn de prijzen van onze kokers aangepast. Een koker plastic kokers kan je nu aankopen bij het bestuur voor € 12,00. Voor een koker veren shuttles betaal je nu € 18,00

Geen badminton tijdens de kerstperiode

Onze laatste speelavond dit jaar zal maandag 21 december zijn. We vliegen er weer in op maandag 4 januari 2016! We moeten meteen erna al even pauzeren, want op vrijdag 8 januari is de sporthal niet beschikbaar en kunnen we dus niet spelen.

Nieuwjaarsreceptie

Uiteraard is het nieuwe jaar alweer een reden om te feesten! Op vrijdag 22 januari kunnen we dan ook een glaasje drinken op 2016 om er weer een spetterend, sportief jaar van te maken! Place to be: de cafetaria van de sporthal. Spijs en drank zullen al aanwezig zijn, nu jullie nog!

Food For Life!

Na het succes van vorig jaar met Roast For Life, heeft het bestuur opnieuw haar hart opengesteld voor het goede doel, dit jaar kozen ze voor De Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose. Een zwijntje wordt dit jaar niet geroosterd, iedereen moet nu zijn beste slurpskills bovenhalen. We organisaren namelijk een heuse spaghettiavond en dit op zaterdag 30 januari 2016.

We nodigen jullie allemaal uit om samen met ons deze vereniging te steunen en dat kan je doen door kaarten te kopen bij het bestuur. Hieronder vind je een kort overzicht van alle praktische zaken:

- Locatie: Hotel Orchidee, Aard 1, 9880 Aalter
- Inkom: €15,00, daarvoor krijg je een aperitief, een hapje en spaghetti à volonté. Drank is apart te betalen, alles wordt duidelijk op locatie.
- Startuur: 19.00 u.
- Einduur: Tot wanneer de laatste naar huis gaat
- Opgelet: er is plaats voor max. 60 personen, dus haast je als je erbij wil zijn!

Speciale oproep aan alle bakkers onder jullie: om onze actie extra te steunen, zoeken we barmhartige bakkers om dessert te maken die dan tegen een warm prijsje te verkopen om zo de Mucovereniging extra te steunen. Ben je hier helemaal voor te winnen, stuur dan een e-mailtje naar Lindsay (l.hoste@hotmail.com) om jouw dessert te registeren. Dan kunnen we een overzicht maken wat er die avond allemaal te verkrijgen zal zijn.

Gratis initiatielessen

Op vrijdag 29 januari 2016 en maandag 1 februari 2016 organiseert Flee Shuttle 2 gratis initiatielessen. Iedereen is hiervoor welkom! Rackets worden ter beschikking gesteld voor iedereen die badminton eens wil uitproberen. Jullie worden begeleid door onze gediplomeerde trainer en zullen meteen een voorsmaakje krijgen van hoe badminton ineen zit. We rekenen op jullie massale opkomst!

Badmintonevent

Op zaterdag 20 februari vindt het jaarlijkse badminton event weer plaats. Iedereen is welkom, trommel al je familie en vrienden op! We maken evenwichtige poules zodat het voor iedereen een leuke dag wordt.

Het event vindt plaats in de sporthal te Knesselare. We beginnen om 13u30 en we eindigen rond 17u00. Gelieve een minuut of 10 op voorhand aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Inschrijven kost 3 euro (dit wordt de dag zelf betaald), hiervoor krijg je ook een gratis drankje.

Jullie kunnen zich binnenkort inschrijven (je krijgt nog een bevestiging wanneer de inschrijvingstool actief is) of door iemand aan te spreken van het bestuur. Wij willen iedereen aansporen om via de website in te schrijven dat is het meest eenvoudige en de snelste manier.

Clubtornooi en clubfeest

We zijn er vroeg mee, maar we willen jullie nu al op de hoogte brengen van onze clubtornooi en -feest van 2016! We strijden voor de eer en de titel op zaterdag 23 april 2016 en aansluitend vieren we de kampioenen op het grootste feestje van 't jaar!
Extra info hierover volgt uiteraard!

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen