Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 22

Verzonden op 24/10/2013

Etentje Den Duyventooren

Bericht voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor het etentje komende zaterdag (26 oktober): Jullie worden om 20.00h verwacht in Bellem in het restaurant.

Trainingsmomenten

We hebben van vele spelers de vraag gekregen om nog eens wat lessenreeksen op te starten (onder andere van onze nieuwe herenploeg). Alexander begint opnieuw te badmintonnen en stelt voor om twee trainingsmomenten in te lassen: maandag van 19.30h tot 20.15h en vrijdag van 20.00h tot 20.45h. Naargelang de belangstelling kunnen deze uren uiteraard aangepast worden. Er zullen twee pleintjes voorbehouden worden voor deze trainingen.

We willen er wel nadruk op leggen dat het iniatief om iets bij te leren of iets aan te scherpen van jullie moet komen. Heb je specifieke vragen, richt je dan tot Alexander en die zal je met veel plezier zo goed mogelijk proberen te helpen. Het is dus geen klassieke "lessenreeks" zoals we eerder organiseerden, eerder een vrijwillige training waarmee je zelf doet wat je wil, met de mogelijkheid tot begeleiding. Kort samengevat: geen gezamenlijke training dus, maar wel gerichte hulp voor wie het wil, gaande van techniek-, tactiek- en bewegingsoefeningen. Á la carte, zullen we maar zeggen.

Alexander begint er morgen al aan - kwestie dat hij zelf ook weer op niveau komt - dus iedereen die wil, kan morgen al aantreden!

Iedereen is van harte welkom, dus zowel competitiespelers als recreanten kunnen hieraan deelnemen.

 

T-shirts

Dit is een allerlaatste oproep voor iedereen die nog een t-shirt wil bestellen. Dit weekend sluiten we de verkoop af, dus haast je als je er nog eentje wil!

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen