Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Clubtornooi en- feest

Verzonden op 19/04/2017

Beste leden

 

Op 6 mei gaat het jaarlijkse clubtornooi en- feest door. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven. Inschrijven kan via telefoon, mail en op het blad die tijdens de speelavonden aan de deur hangt.

Tel: 04 73 21 01 87
Mail: ruben@fleeshuttle.be

Clubtornooi

Op 6 mei gaat ons jaarlijks clubtornooi weer door. Er worden zowel enkels als dubbels gespeeld. Het is mogelijk om afzonderlijk in te schrijven voor enkel of dubbel. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor beide in te schrijven. De enkels gaan door in de voormiddag en de dubbels gaan door in de namiddag. De dubbels worden door het bestuur samengesteld. Zo willen we evenwichtige poules maken zodat iedereen er plezier aan beleeft.

Schrijf je dus snel in!

Clubfeest

Zet 6 mei maar alvast in je agenda, want dan organiseren we weer het clubfeest. Dit jaar gaat het clubfeest door in de Swaene. De menu wordt later nog meegedeeld, maar het zal alvast iets op de grill zijn.

De kostprijs bedraagt 55 euro per persoon. Leden die op tijd betaald hebben, krijgen 10 euro korting. Heb je dus op tijd betaald, dan bedraagt de kostprijs 45 euro. Alle nieuwe leden die deelgenomen hebben aan de initiatielessen in oktober genieten ook van 10 euro korting. Mits op tijd betaald.

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen