Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Update bestuur, clubfeest -en tornooi

Verzonden op 26/04/2017

Update bestuur

Beste leden

 

Zoals sommigen onder jullie weten is Ann Versluys sinds enkele maanden geen bestuurslid meer. De voornaamste reden hiervoor is dat haar knie het niet meer toelaat om te badmintonnen. Naast Ann Versluys zal Ann Rotey na dit seizoen het bestuur verlaten. Ook zij heeft al een lange tijd last van haar knie. Ze heeft dan ook besloten om een punt achter haar badminton carrière te zetten. Ann Rotey zal tot en met november nog zetelen in het bestuur.

We willen beide Ann's graag bedanken voor hun harde inzet en tijd die ze hebben vrijgemaakt om te helpen bij het leiden van de club. BEDANKT!

Het gevolg hiervan is dat er enkele posities vrijkomen binnen het bestuur. Iedereen die interesse heeft om een rol binnen het bestuur op te nemen en extra leven in de club te blazen, is dan ook van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen het bestuur aanspreken op één van de speelavonden. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons naast de speelavonden te bereiken. Dit kan via mail (info@fleeshuttle.be) of telefoon (04/73 21 01 87).

Clubtornooi & clubfeest

Een laaste oproep aan iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven voor het clubtornooi en/of clubfeest. Zowel het tornooi als het feest gaan door op zaterdag 6 mei. Het clubtornooi bestaat uit zowel enkel als dubbel. Enkel gaat door tussen 11u en 14u. Dubbel start vanaf 14u.

Het clubfeest gaat door in De Swaene. Iedereen is welkom vanaf 19u30. De kostprijs bedraagt 55 euro. Leden die op tijd betaald hebben, krijgen 10 euro korting. Heb je dus op tijd betaald, dan bedraagt de kostprijs 45 euro. Alle nieuwe leden die deelgenomen hebben aan de initiatielessen in oktober genieten ook van 10 euro korting, mits op tijd betaald. Het bedrag wordt ter plekke betaald.

 

INSCHRIJVEN IS DE BOODSCHAP!

Geen badminton maandag 1 mei

Op maandag 1 mei zal er geen jeugdtraining of speelavond zijn!

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen