Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Recreanten

Het grootste deel van onze leden zijn recreanten. Spelers en speelsters die met plezier komen sporten in een ontspannende sfeer.

Voor diegenen die graag hun techniek of tactiek willen bijschaven worden intitiatielessen voorzien. Dat is telkens in kleine groepjes en met persoonlijke begeleiding. Zo halen zij ook het maximum uit hun uurtjes badmintonnen.

Elke maandagavond (vanaf 19u45) en vrijdagavond (vanaf 19u30) staat de zaal ter beschikking van alle spelers van onze club, ook de recreanten.  Bij een drukke speelavond wordt gevraagd om dubbels te spelen, om zo de pleintjes maximaal te bezetten.

Tijdens competitiewedstrijden zijn er twee pleintjes gereserveerd, maar dan blijft er met de 5 resterende pleintjes zeker voldoende speelgelegenheid. 

Sommige van onze recreanten nemen deel aan recreantentornooien georganiseerd in Vlaanderen.  Zo speel je tegen andere onbekende spelers en proef je de competitiesfeer.  Recreanten die interesse hebben in competitie krijgen bij ons de kans op persoonlijke begeleiding om later deel uit te maken van één van onze competitieploegen.

 

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen