Flee Shuttle
Badmintonclub Knesselare

Terug naar nieuwsbrieven

Flee Shuttle - Nieuwsbrief 26

Verzonden op 18/02/2014

Geen badminton op vrijdag 21 februari

Opgelet aan alle sportievelingen: op vrijdag 21 februari wordt er geen badminton gespeeld. Naar aanleiding van het sportgala op 22 februari wordt de sporthal al in gereedheid gebracht en is de zaal dus niet beschikbaar. Iedereen is uiteraard welkom op het sportgala: Flee Shuttle is zeer trots want de eerste herenploeg is genomineerd voor ploeg van het jaar door hun kampioensoverwinning in 2012-2013! Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, dus hoe meer zielen, hoe meer vreugde! De deuren van sporthal Flabbaert gaan open om 19.30 uur, het gala start om 20.00 uur.

Clubtornooi en clubfeest op 26 april

Op zaterdag 26 april is het weer zover: we moeten onze seizoenspiek bereiken om overdag te knallen op het tornooi en 's avonds op het feest! Dit jaar veranderen we van locatie: het feest gaat deze keer door in de nieuwe school in Ursel (Hendelstraat 9a) enper persoon betaal je 38 euro. Let op: indien je voor 15 december je lidgeld hebt betaald, krijg je 10 euro korting!

Oproep: we zoeken nog vrijwilligers voor ons dessertbuffet! Iedereen die zich geroepen voelt om taart, chocomousse, tiramisu of wat dan ook klaar te maken voor na de barbecue kan een e-mail sturen naar alexander@fleeshuttle.be.

Meer info over het tornooi krijg je later.

Terug naar nieuwsbrieven

Copyrights - Flee Shuttle Knesselare
Website gemaakt door Ruben Vermeulen